Categories
O Zoobies

Zoobies – ZOO v otrokovem objemu

Mehki prijatelji Zoobies

Zoobiji so mehki prijatelji, ki pridejo zgolj v tiste domove, kjer imajo radi objeme. Kjer so vedno prisotni tisti majhni ljudje, ki se znajo igrati, pocrkljati, ki jih domišljija vodi enkrat v afriške savane, drugič na zasneženi severni pol, in kjer je težko zaspati brez pravljice, poljubčka za lahko noč in prijatelja, ki izpod postelje odžene bavbave.

baby_kojo_1
Zoobie Blanket Pets so ljubljenčki z vsega sveta, pa tudi iz dežele pravljic, ki si želijo samo eno – najti vsak svojega posebnega prijatelja, s katerim si bodo delili otroško nežnost, pa tudi otroško razigranost. Zoobies namreč niso zgolj igrača, ki se prijetno počuti v družbi otroka doma ali na poti, temveč so hkrati še mehka blazina in topla odeja, ki vedno prideta prav.
baby-mashaka-2
Tako v trenutkih, ko malega razposajenca premaga utrujenost, in je treba mehko podložiti malo glavico, kot v trenutkih, ko je potrebno poskrbeti za nekaj mehke topline. Vsekakor pa Zoobies najbolj srečno predejo in godrnjajo od ugodja, kadar lahko s svojim objemom preprečijo kakšno solzico in na obraze najmlajših zarišejo nasmeh.